Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа

kostopilnews.com

Вівторок, 9 червня 2015, 12:03

У Києві горить нафтобаза

пожежа

На нафтобазі біля Києва стався вибух, за тривогою піднято Нацгвардію.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Сьогодні триває гасіння 16 резервуарів на території нафтобази ТОВ "БитРемСтройМатеріали" у Глевасі Васильківського району Київської області, з них 8 - місткістю 900 куб. м і 8 - місткістю 50 куб. м. Пожежа виникла вчора ввечері, наразі вже ліквідовано пожежу одного резервуару місткістю 900 куб. м.

Як наголосили у ДСНС, основні зусилля зосереджені на гасінні резервуарів шляхом пінних атак, а також захисту і охолодження ємностей з паливом, розміщених поруч.

Загалом до ліквідації пожежі залучено 308 осіб і 62 одиниці техніки, зокрема від ДСНС - 213 людей особового складу і 47 од. техніки, від Міноборони - 80 людей особового складу і 12 од. техніки, від Укрзалізниці - 15 працівників і троє пожежних потяга.

Раніше повідомлялося про 6 постраждалих у результаті пожежі, яких з опіками і отруєнням продуктами горіння різних ступенів тяжкості госпіталізовано.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.