Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

територія на Рясне 2

skyscrapercity.com

Середа, 10 червня 2015, 18:07

Індустріальний парк у Львові може збудувати голландська компанія

територія на Рясне 2

Збудувати індустріальний парк у мікрорайоні «Рясне-2» на ділянці площею 24 га зголосилась голландська компанія. 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні в міськраді відбулось розкриття конкурсних пропозицій з вибору керуючої компанії індустріального парку «Рясне-2».

Прийом заявок тривав місяць. На відкритий конкурс надійшла 1 пропозиція – від філії голландської компанії «CTP», зареєстрованої у Львові як «Сіті Парк Львів».

За словами начальника управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій Львівської міськради Ольги Сивак, це компанія високого європейського рівня, яка має значний досвід у реалізації таких проектів, а це й було однією з основних умов конкурсу.

«Ця компанія успішно реалізовує схожі проекти в цілому світі. Багато років вона працює не лише в Голландії, а й у країнах Східної Європи. Конкурсом також зацікавилася українська фірма з Харкова, але, на жаль, вона так і не подала своїх документів», – розповіла Ольга Сивак.

Конкурсна комісія розглядатиме пропозицію до 16 червня.

«Сама ідея індустріальних парків полягає в тому, що велика спеціалізована компанія, яка має відповідний досвід, будує великий комплекс виробничих приміщень. Вона має контакти з іншими великими підприємствами і запрошує їх туди», – зазначила Ольга Сивак.

Згідно з умовами конкурсу, компанія-переможець будуватиме індустріальний парк у Львові за власний кошт. Місто має забезпечити підведення комунікацій до ділянки, на що в цьогорічному міському бюджеті виділено 10 млн грн.

Нагадаємо, у квітні минулого року Львів отримав офіційну сертифікацію індустріального парку в мікрорайоні Рясне-2. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.