Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ПАТ "Енергобанк"

forbes.ua

Четвер, 11 червня 2015, 15:34

Нацбанк ліквідує "Енергобанк"

ПАТ "Енергобанк"

Сьогодні Національний банк України вирішив ліквідувати неплатоспроможний ПАТ "Енергобанк".

Про це повідомила прес-служба Національного банку України.

11 червня 2015 року Нацбанк прийняв рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію неплатоспроможного банку ПАТ "Енергобанк".

"Враховуючи погіршення ситуації з ліквідністю та платоспроможністю ПАТ "Енергобанк", про що свідчила зокрема значна кількість скарг клієнтів цього банку, та відсутність своєчасної підтримки його власників, банк у лютому 2015 року було віднесено до неплатоспроможних", - йдеться у повідомленні.

Після прийняття Нацбанком рішення про віднесення банку до категорії неплатоспроможних було запроваджено тимчасову адміністрацію та призначено уповноважену особу Фонду гарантування вкладів фізичних осіб для її здійснення. Відтак, розглянувши пропозицію Фонду, Нацбанк прийняв постанову про ліквідацію "Енергобанку".

Нагадаємо, 4 червня Нацбанк прийняв рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію неплатоспроможного ПАТ "КБ "Надра". Також у березні цього року Нацбанк відніс АТ "Дельта Банк", ПАТ "Кредитпромбанк" і ПАТ "Омега-банк" до категорії неплатоспроможних.   

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.