Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Арена Львів

Четвер, 11 червня 2015, 17:37

Матч між збірними України та Люксембургу охоронятимуть 1 тис львівських міліціонерів

Арена Львів

У неділю на «Арені Львів» відбудеться матч УЄФА ЄВРО 2016 між збірними командами з футболу України та Люксембургу – його охоронятимуть більше тисячі міліціонерів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

14 червня 2015 року о 19:00 год львівська арена прийматиме кваліфікаційний матч УЄФА ЄВРО 2016 між національними збірними командами з футболу України та Люксембургу.

За словами голови Федерації футболу Львівської області Ярослава Грисьо, забезпечуватимуть охорону громадського порядку на цьому матчі понад 1000 міліціонерів.

«Очікуємо на понад 22 тис вболівальників, як відомо, більше п’яти тисяч місць на стадіоні будуть закриті під час матчу. Сподіваюсь, що вболівальники, і не тільки львівські, гідно поведуть себе під час гри», - зазначив Ярослав Грисьо.

Як заначив начальник управління транспорту та зв’язку Львівської міськради Віктор Щир, до стадіону будуть курсувати шатл-баси, які відправлятимуться з площі Є. Петрушевича та від к-т. ім. О. Довженка до Автовокзалу в період з 17.00 до 19.00 год. Після завершення матчу з 21.00 год до 23.00 год автобусами можна буде дістатись від Автовокзалу до площі Є. Петрушевича та до к-т. ім. О. Довженка.

Нагадаємо, вартість квитків на кваліфікаційний матч Євро-2016 між збірними України та Люксембургу складає 60, 100, 150, 200, 250, 350 грн.

Також 13 червня на стадіоні «Арена Львів» відбудеться відкрите тренування збірної України з футболу, яке проходить перед кваліфікаційним матчем Євро-2016 між командами України та Люксембургу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.