Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

шини під податковою

facebook.com

П'ятниця, 12 червня 2015, 10:01

КПЛ підтримує блокування податкової у Львові

шини під податковою

Комітет підприємців Львівщини підтримує дії громадських активістів щодо блокування ДФС Львівщини внаслідок зволікання з оголошенням результатів конкурсу на посаду начальника львівської податкової.

Про це йдеться у зверненні Комітету підприємців Львівщини.

Комітет підприємців Львівщини звернувся до керівницитва ДФС України з проханням завершити та оголосити результати конкурсу на посаду начальника ГУ Державної фіскальної служби у Львівській області. 

"Ми не можемо пояснити, чому керівництво Державної фіскальної служби України вперто ігнорує результати проведеного прозорого і відкритого конкурсного відбору на посаду керівника цього відомства у Львівській області та не призначає одного із двох рекомендованих достойників.

"З огляду на викладене, Комітет підприємців Львівщини вимагає призначення керівника Державної фіскальної служби нашої області за результатами проведеного конкурсу, та декларує свою підтримку та участь в акціях громадського протесту", - йдеться у зверненні.

Цьогоріч Комітет Підприємців Львівщини очолив керівник адвокатського об’єднання «Гринчук і партнери» Андрій Гринчук.

Нагадаємо, з 10 червня громадські активісти чергують під податковою на вул. Стрийській у Львові, вимагаючи призначення керівника ДФС Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.