Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

урна для голосування

П'ятниця, 12 червня 2015, 10:29

Місцеві вибори відбудуться 25 жовтня

урна для голосування

Петро Порошенко наголосив, що місцеві вибори в Україні відбудуться 25 жовтня.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Президент України Петро Порошенко запевнив, що місцеві вибори на підконтрольній території України відбудуться 25 жовтня.

"Я точно можу сказати, що вибори на території підконтрольній нам відбудуться 25 жовтня, і я, як Президент України, робитиму все можливе, щоб звільнити окуповані території", - заявив Петро Порошенко.

За його словами, проведення виборів на окупованій території повинно гарантувати повне припинення вогню, виведення російських військ з території України і встановлення українського контролю над неконтрольованим ділянкою українсько-російського кордону.

"На жаль, назвати дату голосування там я не готовий, але як тільки Москва та бойовики перестануть торпедувати їх, ми дуже швидко знайдемо порозуміння, відкриємо політичний діалог з законно обраними представниками українського Донбасу. І я впевнений, що це зупинить спричинену війнятково російською окупацією гуманітарну катастрофу, і дозволить нам провести повоєнну реконструкцію зруйнованої бойовиками економіки", - повідомив Петро Порошенко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.