Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

дворик на Підзамче

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 12 червня 2015, 11:06

На Підзамче облаштували двір за 150 тис. грн

дворик на Підзамче

У Львові на вул. Хмельницького завершили облаштування дворику за понад 150 тис. грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Цього тижня Інститут міста представив відновлений дворик у рамках проекту «Ревіталізація Підзамче». Двір будинку, розташованого за адресою вул. Хмельницького 105-105а, відновлювали протягом 6 місяців.

«Подвір’я на вул. Богдана Хмельницького належить до двох будинків – п’яти- та одноповерхового. Ці різні за характером будівлі пропонували свої окремі види середовища. Тож основна ідея проекту – надання ідентичності простору між цими двома будинками. Як і для інших проектів в рамках «Ревіталізації Підзамче», для нас важливим було не нав’язувати конкретну концепцію дизайну, а радше спонукати мешканців прийняти зміни та продовжувати дбати про подвір’я. У цьому, впевнений, ми досягли мети», – зазначив архітектор проекту Андрій Шуляр, .

За словами координатора проекту від Інституту міста Ярини Мельник, головна ідея проекту – це розвивати активні спільноти мешканців.

«Варто зазначити, що мешканці долучились до проекту, профінансувавши освітлення та огорожу, а з початку сезону активно займаються садівництвом», – розповіла Ярина Мельник.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.