Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

переселенці

adiosvoboda.org

П'ятниця, 12 червня 2015, 12:59

Переселенців зі Сходу навчатимуть вести бізнес у Львові

переселенці

Переселенцям зі Сходу та Криму допоможуть започаткувати власну справу у Львові.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

ГО «Клуб Ділових Людей» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» та сприяння Львівської міської ради, розпочала програму підтримки малого бізнесу та самозайнятості внутрішньо переміщених осіб «Новий відлік».

«Проект «Новий відлік» – можливість для внутрішньо переміщених осіб з Криму, Донецької та Луганської областей пройти бізнес-навчання та отримати грант на започаткування чи розвиток власної справи. Унікальність проекту в тому, що учасники отримають не лише якісне бізнес-навчання, а й зможуть втілити в життя свою ідею, а також отримають підтримку від експертів у вигляді 4-місячного персонального бізнес-супроводу», - розповідають у ГО «Клуб Ділових Людей».

Наразі подано близько 70 заявок від людей, які хочуть започаткувати бізнес у сферах сільського господарства, виробництва та індустрії гостинності.

«Це новий проект, скерований на допомогу внутрішньо переміщеним особам у створенні власного бізнесу в місті», – зазначила в.о. начальника управління економіки Львівської міськради Вікторія Довжик.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.