Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Віктор Галасюк

flashontimenews.com

П'ятниця, 12 червня 2015, 16:54

Нардеп Галасюк очолив львівський осередок РПЛ

Віктор Галасюк

Львівська Радикальної партії Олега Ляшка обрала головою територіальної організації Віктора Галасюка.

Про це повідомила прес-служба Львівської територіальної організації Радикальної партії Олега Ляшка.

Львівська територіальна організація Радикальної партії Олега Ляшка 

Сьогодні, 12 червня, на виборчій конференції львівський осередок РПЛ обрав своїм головою народного депутата України, голову комітету Верховної Ради з питань промислової політики та підприємництва Віктора Галасюка.

Кандидатуру Віктора Галасюка подав Юрій Візняк, до цього часу в.о. голови організації.

«Вважаю, що Віктор Галасюк позитивно вплине на імідж Львівських організації в цілому, а посада голови вищезазначеного Комітету позитивно вплине на відстоювання інтересів Львівщини в економічному напрямку, підтримки бізнесу та розвитку підприємництва», - зазначив Юрій Візняк.

Першим заступником голови ЛТО РПЛ став Юрій Візняк, заступником Юрій Мазур, а до складу бюро організації увійшли 14 членів.

Участь у конференції також взяв народний депутат України, заступник лідера партії Василь Амельченко, який подякував Юрію Візняку за хорошу роботу, відданість партійним ідеям та державі. Василь Амельченко запевнив делегатів в тому, що Віктор Галасюк внесе вагому лепту в роботу Львівської організації, області та підвищить рейтинг її в цілому.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.