Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

електробус

uk.wikipedia.org

Понеділок, 15 червня 2015, 10:23

У Львові купили електробус за майже 9 млн грн

електробус

Міськрада виділила з бюджету майже 9 млн грн на купівлю електробуса від «Електронтрансу».

Про це повідомляють «Наші гроші. Львів».

Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради за результатами відкритих торгів замовив електробус у ТОВ «Спільне українсько-німецьке підприємство «Електронтранс» за 8 млн 997 тис. грн.

У техвимогах було написано, що це має бути електробус великої місткості (не менше 80 пасажирів, місць для сидіння – не менше 25) з низьким рівнем підлоги. В електробусі повинен бути хоча би один відкидний пандус для заїзду пасажирів на візках, а також пристосування для кріплення такого візка. Виробник також надає гарантію на пробіг не менше 100 тис. км.

Участь у тендері брали загалом чотири компанії. Окрім «Електронтрансу» – ТОВ «Укрпастех» (пропозиція 10,098 млн грн), Дочірнє підприємство «Автоскладальний завод №1» ПАТ «АК «Богдан Моторс» (10,25 млн грн) і ПАТ «Чернігівський автозавод» (7,25 млн грн).

Комітет відхилив ДП «Автоскладальний завод №1», а також найдешевшу пропозицію на тендері від ПАТ «Чернігівський автозавод» через те, що на тяговий інвертор, передню вісь, ведучий міст, гальма не вказано маркування, а подекуди й виробника.

«Електронтранс»  повинен доставити електробус у третьому кварталі цього року.

Нагадаємо, у 2013 році департамент житлового господарства та інфраструктури вже проводив тендер на закупівлю електробуса. Тоді переможцем торгів також стало ТОВ «Спільне українсько-німецьке підприємство «Електронтранс», яке запропонувало його за майже 4 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.