Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

оборонні споруди

visnyk.lutsk.ua

Вівторок, 16 червня 2015, 09:13

Оборонні споруди на Сході обійшлися Львівщині у 29 млн грн

оборонні споруди

Львівщина завершує будівництво оборонних споруд на Сході України, вартістю майже 29 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

На території Луганської області завершується будівництво оборонних фортець, призначених для зміцнення позицій українських збройних сил. Загалом фортифікаційні споруди виконані майже на 99 відсотків.

За словами головаи Львівської ОДА Олега Синютки, до будівництва фортець, окрім робітників підрядних організацій, також залучені 250 працівників облводгоспу, обласного управління лісового господарства та облавтодору.

Як відзначила заступник голови Львівської ОДА Ірина Гримак, оборонні об’єкти мають високий рівень готовності.

"На сьогодні виконані найскладніші роботи, змонтовані усі залізобетонні конструкції. Завершується також й облаштування системи траншей. Їх буде адаптовано згідно із сучасними вимогами за новим проектом Міністерства оборони України", - розповіла Ірина Гримак.

Львівщина мала забезпечити будівництво 12 фортець, 11 з яких у Луганській області. Це типові укріплення для укриття бійців і техніки з можливістю ведення вогню. Вартість зведення інженерних споруд становить майже 29 млн грн.

Нагадаємо, уряд затвердив план будівництва оборонних споруд на кордоні з Російською Федерацією на 2015-2018 рр.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.