Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Порошенко

Четвер, 18 червня 2015, 09:58

Порошенко запропонував нардепам звільнити Наливайченка

Петро Порошенко

Петро Порошенко підписав подання до Верховної Ради щодо звільнення Валентина Наливайченка з посади голови СБУ.

Про це повідомляє УНН.

Зі слів голови фракції Блок Петра Порошенка Юрія Луценко, сам Валентин Наливайченко погодився залишити крісло керівника голови СБУ, бо має плани піти у політику.

"Жодних інтриг особистого, політичного характеру у цьому не має. Просто глава держави вважає, що СБУ на цьому етапі має очолювати не дипломат, не політик, а фаховий працівник розвідувального напрямку", - заявив Юрій Луценко.

Щодо депутатів, то вони неодностайні в думках. Тож перед голосуванням збиратимуться на погоджувальні збори.

"Завтра, я впевнений, що ми проведемо фракцію, і висловимо усі аргументи, які ми сьогодні чули і я майже упевнений, що фракція "Народний фронт" дасть максимум голосів за подання Президента", - зазначив голова фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук.

Нагадаємо, народний депутат Юрій Луценко після завершення консультацій Глави держави з лідерами фракцій парламентської коаліції повідомив заявив, що Верховна Рада України 18 червня розгляне подання Президента України Петра Порошенка щодо звільнення глави Служби безпеки України Валентина Наливайченка.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.