Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Дмитро Добродомов

Четвер, 18 червня 2015, 14:28

Добродомов залишає солодкі пенати Порошенка

Дмитро Добродомов

Дмитро Добродомов написав заяву про вихід з Блоку Петра Порошенка.

Про це повідомив народний депутат Дмитро Добродомов на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Надіслав заяву на ім'я голови ВР про вихід із фракції БПП. Як самовисуванець добровільно вступив у фракцію пів року тому, аби бути членом першої проукраїнської, демократичної коаліції, тому виходячи з фракціі вважаю себе й надалі членом коаліціі, готовий і надалі підтримувати всі її пункти", – повідомив Дмитро Добродомов.

За його словами, пункти коаліційної угоди виконуються мляво, деякі з них або забувають, або модифікують у результаті політичних ігор та "договорняків", що провадяться у владі.

"Вважатиму некоректним надалі залишатися у фракціі БПП, позаяк наша політична сила "Громадський рух "Народний контроль", головою якої я є, стає політичною платформою для активістів, громадських лідерів, волонтерів, котрі матимуть можливість на чергових місцевих виборах у жовтні зайти в місцеві ради та взяти на себе відповідальність за стан справ в органах самоврядування", – заявив Добродомов.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.