Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

будівельні роботи на вул. Стуса

ЛМР

П'ятниця, 19 червня 2015, 10:39

Колектор вул. Стуса коштуватиме 17 млн євро

будівельні роботи на вул. Стуса

На вул. Стуса розпочали будівництво колектора, вартість якого складає 17 805 585,37 євро.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У Львові тривають роботи з будівництва трамвайної лінії до житлового масиву «Сихів». Замовником робіт виступає ЛКП «Львівавтодор», виконавцем – компанія ОNUR. Технічний нагляд та супровід цього проекту здійснює компанія Egis.

«Найвідповідальніша ділянка робіт – на підйомі на вул.Стуса, саме з цього місця починається будівництво колектора. Будемо виконувати роботи двома способами: відкритим і закритим. Вже розпочались роботи відкритим методом, десь через місяць приступимо до робіт закритим методом»», - зазначив директора ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза.

За його словами, до роботи залучено багато місцевих субпідрядників. ЛКП «Львівелектротранс» встановлюватиме рейки, а ЛКП «Львівсвітло» займатиметься зовнішнім освітленням.

Також передбачено виконати додаткові роботи з реконструкції каналізаційного колектора на ділянці від АЗС на вул.Стуса – пр.Червоної Калини до камери гасіння на вул. Угорській.

Протяжність загальносплавного каналізаційного колектора, діаметром 900 та 1600 мм, на всій ділянці, що проходить в межах виконання робіт по Лоту 2 - складає приблизно 1650 м. Глибина залягання в окремих місцях досягає – 12 метрів.

Щодо будівництва трамвайної лінії до Сихова по трамвайній лінії №4, то воно складається з таких частин:

- вул. Угорська – вул. В. Вернадського, довжиною 3 661, 5 метрів, роботи тривають з 17 липня 2014 року;

- вул. І. Свенціцького – вул. Угорська, довжиною 1 981,5 метрів, роботи тривають з 12 березня 2015 року.

Зараз на ділянці вул. Угорська – вул. В. Вернадського тривають роботи по укладанню трамвайних плит, рейок та римського каменю. Тривають земляні роботи по будівництву тимчасового технічного кільця (розвороту трамваю) біля Кінотеатру ім. О.Довженка. А на ділянці вул. І. Свенціцького – вул. влаштовують дренаж та піщану і щебеневу основи.

Нагадаємо, наприкінці травня виконком міськради погодив ремонт аварійного колектора на вул. Стуса, яку здійснюватиме "Львівводоканал".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.