олександр ковальчук,  19 червня 2015

Депіляція хіпстерського скверику

Врятуй Сквер Св. Юра

Любовний трикутник випробовує усіх своїх учасників посеред безкрайнього неба, поблизу Юра.

Ще донедавна на трепетні любощі поміж Садовим, УКУ та УГКЦ не могла зазіхнути жодна вусата зараза, бо ж доля їх звела невипадково.

Але тепер від усієї їх буколіки, від усіх їхніх панських забав у садах лишився лише оцей хіпстерський скверик біля Юра.

Ці райські кущі в пустелі випробувань, цей парадісний острівець у морі кризи, ця оаза невинних та цнотливих у жорстокому світі великого бабла.

Але й там не має вічного спокою делікатним стосункам Садового, УКУ та УГКЦ, бо безпардонні онурівці постійно щось трамбують, копають та пиляють, а ще: жують сємкі, сплять пузом вбік та чешуть яйця.

Саме у мить такого протистояння між ідеальним та недосконалим у хіпстерському скверику й з'явилися Варіанти, щоб зробити декілька фото та відео тих слідів, які ще залишилися від благословенного Небом ménage à trois, де кожна сім'я нещасна якось по-своєму.

У любові усе має бути зрозумілим без слів, і тому далі лише фото, відео та лише три звичних слова (логіка не надто доречна у такому випадку і тому можна сумніватися у подальшій кількості звичних слів).

 

 

 

 

 

 

 

Як благально дивиться на цих варварів львівська Діва Марія і як нещадно крутить носом на це неподобство Зиновій-Богдан Хмельницький (чому вони ще не записані у заступники та заступниці львівських хіпстерів?)

 

 

 

 

 

 

У цьому педагогічному місці невеличкий ліричний відступ заради трьох відео з манежу онурівського цирку.

 

 

 

 

І для усіх хіпстерів у цю дощову та прохолодну мить з надією на покращення усього доброго у їх лайфі звучить Natalie Prass та її нещодавній хіт "My Baby Don't Understand Me".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.