Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

земельна ділянка

volynnews.com

П'ятниця, 19 червня 2015, 17:55

Львівські депутати виділили земельні ділянки кооперативу «Червона Калина» під садівництво

земельна ділянка

Садово-городньому кооперативу «Червона Калина» погодили дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення ділянки між вул. Лукасевича та Брюховицькою.

Про це повідомляє кореспондент "Варіантів" з сесії Львівської міської ради.

Сьогодні, 19 червня, на сесії Львівської міської ради за це рішення проголосували 55 депутатів.

За словами головного архітектора Львова Олеся Лужецького, згадана територія відноситься до змішаної житлової забудови, тож при необхідності внесення змін в зонінг Шевченківського району, затверджений на сесії міської ради, на наступне пленарне засідання буде підготовлено відповідний проект ухвали. На це передбачено 50 тис. грн.

«Ця ухвала відповідає закону і я її підписую, щоб люди мали спокій. Більшість членів кооперативу вже можуть йти і оформлювати документи. Якщо є потреба, ми вам допоможемо з цим», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, що сьогодні, 19 червня, члени кооперативу «Червона калина» пікетували засідання ЛМР та вимагали приватизації земель, які знаходяться в їх використанні 27 років.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.