Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Во "Свобода"

transkarpatia.net

Четвер, 28 червня 2012, 12:41

Свободівця оштрафували за спробу зірвати концерт Іво Бобула у Стрию

Депутата Стрийської райради Михайла Лапчука від ВО «Свобода» суд оштрафув на 140 грн. за спробу зірвати концерт Іво Бобула. Про це повідомляє прес-служба ЛОО ВО «Свобода».

27 червня, у Стрию відбулося судове засідання у справі Михайла Лапчука, щодо якого висунули звинувачення за ст. 185 Кодексу України про адміністративні правопорушення (вчинення непокори працівникам міліції). За результатами розгляду справи суд визнав Михайла Лапчука винним і наклав на нього штраф у розмірі 140 грн.

Адвокат Миколи Лапчука Мар'ян Мотрук планує подати апеляцію на це рішення. 

Нагадаємо, 3 червня, у Стрию на Львівщині під час концерту до Дня міста «беркутівці» затримали депутатів-свободівців. Інцидент стався під час виступу Іво Бобула, котрий, окрім українських пісень, виконав і чотири пісні російською. На російськомовні пісні у виконанні народного артиста України присутні на концерті депутат Стрийської міської ради від ВО «Свобода» Василь Пронів та депутат Стрийської районної ради Михайло Лапчук вигукнули «Ганьба!». Після цього їх затримали працівники спецпідрозділу «Беркут». У міліції щодо депутатів склали два адміністративні протоколи: за ст. 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Дрібне хуліганство» та за ст. 185 «Злісна непокора законним вимогам працівників міліції».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.