Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

театр ім лесі українки

lviv-online.com

Субота, 20 червня 2015, 19:32

У театрі ім. Лесі Українки у Львові страйк

театр ім лесі українки

Колектив Львівського драматичного театру ім. Лесі Українки  сьогодні скасував виставу, висловив недовіру директору Олексію Коломійцеву та оголосив страйк.

Про це йдеться у зверненні, оприлюдненому акторами. 

Актори підозрюють директора у фінансових махінаціях та перевищенні посадових обов'язків. 

"На жаль, директор театру не виконує своїх прямих обов’язків. Окрім того, він принижує нашу гідність, ображає не тільки наші професійні здібності та здобутки, а повністю нівелює наші людські та моральні цінності, відкрито висловлюючись, що ніхто з працівників йому не потрібен, адже він є "єдиним неповторним генієм".

Ми не хочемо працювати в театрі самопроголошеного царя, ми хочемо працювати в театрі імені Лесі Українки під керівництвом такого директора, який буде поважати нас і нашу працю!" - сказазано у звреннні. 

Колектив оголосив страйк. Участь у страйку примає 25 працівникив театру. Вимога: усунення директора Олексія Коломійцева з посади у зв’язку з його фінансовими махінаціями у театрі та перевищенням посадових обов’язків

"Колектив театру проголошує страйк на невизначений термін! Ми не вийдемо з театру, поки наші вимоги не будуть розглянуті!", - сказано в повідомлені.

Актори також обіцяють повернути глядачам гроші за квитки на виставу, яка сьогодні не відбулася. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.