Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

поїзд

p-p.com.ua

Понеділок, 22 червня 2015, 13:21

У липні відмінять поїзд Кременчук – Львів

поїзд

Внаслідок зміни руху потяга Харків – Львів, поїзд Кременчук – Львів відмінять.

Про це повідомила прес-служба Львівської залізниці.

Поїзд № 577/578 Кременчук – Львів буде відмінено, оскільки з 7 липня змінюється графік руху поїзда № 111/112 Харків – Львів. У складі цього поїзда курсуватимуть безпересадкові вагони Кременчук – Полтава – Львів. До Харкова вагони курсуватимуть у складі поїзда Кременчук – Харків.

За інформацією Укрзалізниці, рішення про відміну поїзда № 577/578 Кременчук – Львів прийняли через низький попит на малу заселеність на цьому маршруті.

Поїзд № 111/112 Харків – Львів вирушатиме з Харкова о 14:44 год, а не ввечері, та прибуватиме до Львова раніше – об 11:39 год. Зі Львова поїзд курсуватиме за новим графіком з 8 липня, відправлятиметься о 16:15 год та прибуватиме до Харкова о 12:17 год наступного дня. Маршрут поїзда пролягатиме через Тернопіль, Підволочиськ, Жмеринку, Київ, Гребінку, Полтаву.

Нагадаємо, з 7 липня між Івано-Франківськом та Харковом курсуватиме нічний експрес. Подорож між кінцевими станціями триватиме менше 15 годин.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.