Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

аеропорт Львів

Понеділок, 22 червня 2015, 18:23

Відтепер зі Львова до Одеси можна долетіти за тисячу гривень

аеропорт Львів

МАУ відкрила авіасполучення між Львовом та Одесою.

Про це повідомляє авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України».

19 червня 2015 року авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» відкрила прямі регулярні рейси з Львова до Одеси.

Нові внутрішні рейси МАУ виконуються на сучасних літаках «Боїнг-737» та «Ембрайєр-190» з двома класами обслуговування – бізнес та економічним. Рейси між Львовом та Одесою виконуються двічі на тиждень, починаючи з 19 червня.

«Ми в МАУ планомірно працюємо не лише над розширенням географії польотів з України за кордон, а й над нарощуванням нашої внутрішньої маршрутної мережі. Ми дуже раді, що нам вдалося реалізувати свої плани в рамках регіональної програми польотів та запропонувати пасажирам швидко, комфортно та, головне, без пересадок та якихось часових трат подорожувати між ключовими містами України», - зазначила корпоративний прес-секретар МАУ Євгенія Сацька.

Придбати квиток економічного класу в обидві сторони з урахуванням всіх зборів і податків можна за ціною від 1101 гривні на рейси між Львовом та Одесою.

Нагадаємо, 21 червня, авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» також відкрила прямі регулярні рейси за маршрутом Львів – Мадрид – Львів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.