Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

авіаперевезення

sat.biz.ua

Середа, 24 червня 2015, 12:16

Усі внутрішні авіарейси AtlasJet Україна, крім Львів-Київ, можуть скасувати

авіаперевезення

Державіаслужба має намір анулювати призначення AtlasJet Україна на внутрішні лінії через річну відсутність польотів.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Державна авіаційна служба України 19 червня видала листа до авіакомпанії AtlasJet Україна, яким повідомила, що, оскільки авіакомпанія не експлуатує внутрішніх ліній, всі права на них (окрім авіарейсу Київ-Львів-Київ) буде анульовано.

"Державіаслужба виявила, що AtlasJet не виконує внутрішніх рейсів. І попросила пояснення, інакше на наступній комісії права будуть анульовані. Справді, є така підстава для анулювання прав, як невиконання рейсів за наданими правами понад 12 місяців", - написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук партнер юридичної фірми "Анте", що представляє інтереси AtlasJet Україна, Андрій Гук.

Державіаслужба має намір анулювати призначення компанії на маршрути з Києва до Дніпропетровська, Донецька, Луганська, Запоріжжя, Одеси, Сімферополя, Тернополя, Харкова, Херсона, Чернівців, із Львова до Дніпропетровська, Донецька, Одеси, Харкова та Херсона.

Atlasjet Україна створено у вересні 2013 року, проте з огляду на низку судових спорів перший політ виконала в червні 2015 року за маршрутом Київ-Львів. Є дочірньою структурою турецької Atlasjet.

Як повідомлялося, згідно з наказом Державіаслужби "Про затвердження авіаційних правил "Порядок надання і анулювання прав на експлуатацію повітряних ліній", анулювання права на експлуатацію повітряної лінії відбувається, зокрема, у разі нездійснення експлуатації лінії протягом 12 місяців або припинення її експлуатації на 12 місяців.

Нагадаємо, 18 червня у Львівському національному аеропорту ім. Данила Галицького презентували перший рейс авіакомпанії AtlasJet Україна в напрямку Київ-Львів-Київ.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.