Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Зона АТО

nikorupciji.org

Середа, 24 червня 2015, 15:06

З 7 липня впроваджується електронна система перепусток у зоні АТО

Зона АТО

Завершується перехід на електронну систему пропускного режиму в зоні АТО, яка запрацює з 7 липня.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

За словами секретаря РНБО України Олександра Турчинова, наразі триває завершальний етап переходу на електронну систему пропускного режиму в зоні АТО, вона запрацює в першій декаді липня.

"На пропускних пунктах у зоні АТО з 7 липня поточного року буде введена електронна система пропускного режиму", - повідомив ОлександрТурчинов.

Він пояснив, що для отримання перепусток громадянам не треба буде безпосередньо контактувати з тими, хто дає дозвіл. Заяву можна буде подати звичайною або електронною поштою чи заповнити бланк у координаційних центрах. Заявки громадян автоматично перевірятимуться.

Громадяни, які пройдуть електронну перевірку, отримають відповідне повідомлення та зможуть безперешкодно перетинати блокпости, пред'явивши тільки паспорт громадянина України.

"Нова система пропускного режиму в зоні АТО буде дієвою і ефективною, дасть змогу як повністю позбутися черг на пропускних пунктах, так і подолати корупцію під час видачі перепусток", - дадав ОлександрТурчинов.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.