Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

потяг

ukrnoviny.cz

Середа, 24 червня 2015, 16:36

Розпочався продаж квитків на нічний експрес Харків – Івано-Франківськ

потяг

Відкрито попередній продаж квитків на нічний експрес Харків – Івано-Франківськ, який курсуватиме через Львів.

Про це повідомила прес-служба Укрзалізниці.

Наразі на цей поїзд пасажирам запропоновано 5632 місця в західному напрямку та зворотно.

Також, як повідомляють в Укрзалізниці, нічний експрес стане найшвидшим поїздом, що єднає міста Східної та Західної України.

Загальний час від Харкова до Івано-Франківська складе 14 годин 40 хвилин. Відстань Харків – Київ новий поїзд долатиме за 5 годин 50 хвилин. Із Харкова до Львова поїзд їхатиме 12 годин 17 хвилин. На дільниці Київ – Івано-Франківськ поїзд № 115/116 стане найшвидшим з усіх поїздів, що тут курсують, та долатиме цей відрізок шляху за 8 годин 30 хвилин.

У складі поїзду є вагони купе та класу люкс, які оснащені кондиціонерами. Експрес зупинятиметься в Полтаві, Києві, Коростені та Львові.

Нагадаємо, нічний експрес № 115/116 Харків – Івано-Франківськ курсуватиме з 7 липня. У перший рейс він відправиться з Харкова 7 липня о 19:05 год, прибуде до Івано-Франківська наступного дня о 09:45 год (до Києва – о 00:55 год, до Львова – о 07:22 год).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.