Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

оздоровлення дітей

city-adm.lviv.ua

Вівторок, 30 червня 2015, 10:56

Більше 60 дітей-сиріт Львова відпочиватимуть у Закарпатті

оздоровлення дітей

У Львові виділили 565 000 грн на оздоровлення дітей-сиріт у Закарпатті.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У рамках реалізації «Програми з оздоровлення та відпочинку дітей м. Львова» 61 дитину було скеровано в позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Шаяни» у селі Ракош Хустського району Закарпатської області. Серед них  – сироти та діти, позбавлені батьківського піклування. Відпочиватимуть львів'яни на Закарпатті 21 день.

Також у серпні ще одна група дітей із соціально-незахищених сімей поїде на оздоровлення в Івано-Франківську область.

Як зазначають в управлінні сім'ї, молоді та спорту, серед опікунів було проведено опитування стосовно регіону оздоровлення дітей. 37% опікунів висловили побажання щодо Закарпатської області й 46% – Івано-Франківської.

Загалом, у 2015 році 122 дитини буде скеровано в 2 табори: Позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Шаяни» (Закарпатська область, Хустський район, с. Ракош), Дитячий  лікувально-оздоровчий комплекс «Сокіл» (Івано-Франківська область, Галицький район, с. Сокіл).

Програма з оздоровлення та відпочинку дітей була прийнята на сесії міськради у травні цього року для цього з міського бюджету було виділено 565 000 грн.

Нагадаємо, цього року діти учасників АТО зі Львова та Луцька безкоштовно відпочиватимуть у пансіонаті «Шацькі озера».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.