Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

діти

city-adm.lviv.ua

Середа, 1 липня 2015, 13:09

На Львівщині розпочали розслідування харчового отруєння дітей на базі відпочинку

діти

У Сколівському районі внаслідок харчового отруєння на дитячій туристичній базі «Карпати» було госпіталізовано 19 дітей – наразі ведеться розслідування.

Про це повідомила прес-служба Головного управління МВС у Львівській області.

Серед потерпілих, які постаждали від отруєння, – 19 дітей віком від 11 до 17 років та 2 жінок. Наразі лікарі надають госпіталізованим необхідний комплекс лікування. Стан дітей задовільний.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 3 років.

Нагадаємо, 1 липня, протягом ночі до інфекційного відділення Сколівської центральної районної лікарні, з попереднім діагнозом «гострий гастрит» та «гострий гастроентерит» було госпіталізовано 21 особу, з них 19 дітей, які відпочивали у селі Дубина Сколівського району на дитячій туристичній базі «Карпати».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.