Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

площа Митна

Середа, 1 липня 2015, 14:59

На площі Митній у Львові замінять каналізаційний колектор

площа Митна

Сьогодні на площі Митній у Львові стартували роботи з заміни аварійних водопровідних мереж та каналізаційного колектора.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Ми отримали дозвіл від районної адміністрації та розпочали демонтаж плит та огородження місця проведення робіт. Оскільки роботи вестимуться не на проїжджій частині, то рух транспорту не припинятимуть, але деякі незручності для пересування мешканців все ж будуть. Ми плануємо прокласти 250 погонних метрів водопроводів різних діаметрів та замінити старий колектор. Роботи на мережах триватимуть упродовж липня», – повідомили у ЛМКП «Львівводоканал».

Роботи з реконструкції площі Митної триватимуть ще у 2016 році.

Реконструкція передбачає пониження площі, заміну верхнього покриття та усіх комунікацій, оновлення фонтану, влаштування вуличних меблів та висадку нових зелених насаджень. Відбуватиметься вона у два етапи.

Замовником робіт виступає управління охорони історичного середовища Львівської міської ради.

Нагадаємо, нещодавно у місті стартували роботи з реконструкції та оновлення площі біля Музею скульптури Йогана Георга Пінзеля.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.