Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ДАБІ

imr.gov.ua

Середа, 1 липня 2015, 18:16

У ДАБІ новий керівник

ДАБІ

Головою Державної архітектурно-будівельної інспекції України став Олексій Кудрявцев.

Про це повідомила прес-служба Державної архітектурно-будівельної інспекції України.

З 1 липня ДАБІ України очолив Олексій Кудрявцев, згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів України №632-р від 26 червня 2015 року.

Нового керівника представив колективу заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Роман Абрамовський.

«Часу на реалізацію позитивних перетворень у нас дуже мало. Тому будемо разом ефективно працювати заради результату. Зокрема, для надання громадянам та підприємцям якісних державних послуг у сфері будівництва.  Особливу увагу буде приділено продовженню курсу на децентралізацію та передачі низки повноважень від ДАБІ місцевим громадам. Це є пріоритетним завданням Держархбуднспекції», - зазначив Олексій Кудрявцев.

Зазаначимо, Олексій Кудрявцев за освітою професійний інженер-будівельник, в системі органів держархбудконтролю працює з 2014 року. Зокрема, очолював територіальний орган Держархбудінспекції у Київській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.