Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Скнилівський міст

Четвер, 2 липня 2015, 18:20

Скнилівський міст отримає асфальт

Скнилівський міст

Тривають роботи з влаштування вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття на шляхопроводі автомобільної дороги Західний обхід м. Львова на ділянці км 7+222 с. Холодновідка.

Будівельники завершили роботи з відновлення конструкцій, облаштування гідроізоляції, під’їзних шляхів, а також влаштування асфальтобетонного покриття роликів уширення і примикання мосту з монолітними плитами.

Проведено підготовчі роботи для влаштування асфальтобетонного покриття, бар’єрного та перильного огородження і розширення земляного полотна на підходах до шляхопроводу.

Протягом двох місяців будівельники провели монтажні роботи чотирьох залізобетонних консольних балок, попередньо змонтували чотири крайні балки моста, виконали роботи з заміни зношених елементів моста, бетонування двох з чотирьох прольотів, монолітизації  плит, з’єднання старих і нових балок Скнилівського шляхопроводу.

Роботи виконує підрядна організація ТзОВ "ЗахідТрансБуд" на замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області. Згідно кошторисно-проектної документації вартість ремонтних робіт становить 11,5 млн. грн.

Рух по шляхопроводу повністю заборонений з лютого 2014 року. Ремонтні роботи неодноразово затримувались через повну відсутність фінансування робіт у 2014 році.
Шляхопровід через залізничні колії на автомобільній дорозі державного значення Західний обхід м. Львова км 7+222 с. Холодновітка, Пустомитівського району побудований в 1963 році.



Служба автомобільних доріг у Львівській області є балансоутримувачем доріг загального користування Львівської області, крім доріг комунальної власності.

Служба доріг здійснює організацію утримання в належному технічному стані мережі автомобільних доріг загального користування Львівської області шляхом укладення договору підряду з організаціями, на які покладається обов’язок належного виконання робіт з ремонту та експлуатаційного утримання автомобільних доріг в межах виділеного бюджетного фінансування.

Мережа автомобільних доріг загального користування Львівської області станом на 01.01.2015 становить 8380 км, в тому числі: автодороги державного значення – 1866,1 км, автодороги місцевого значення – 6514,5 км.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.