Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Дмитро Шинкарчук

П'ятниця, 3 липня 2015, 15:31

Щодо Шинкарчука можуть провести службове розслідування

Дмитро Шинкарчук

Комітет з питань транспорту ВРУ звернувся до Мінінфрантруктури щодо проведення службового розслідування діяльності в.о. генерального директора аеропорту «Львів» Дмитра Шинкарчука

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної організації політичної партії «Удар Віталія Кличка».

Вчора, 1 липня, під час засідання Комітету з питань транспорту Верховної Ради України обговорювались кадрові зміни, які відбулись у керівництві львівського аеропорту.

Проте після призначення в.о. генерального директора аеропорту «Львів» Дмитра Шинкарчука весь інший керівний склад та команда «радників-консультантів» аеропорту залишилась старою. А із основних змін, які відбулися з часу призначення нового керівника, – заощадження коштів на каві та службовому автотранспорті адміністрації аеропорту «Львів».

«В.о. гендиректора не спромігся пояснити членам Комітету чому, на фоні декларації про заощадження коштів, ним підписані додаткові угоди, згідно з якими двічі за період травневих свят, тобто на протязі 5 днів, ним було піднято ціну на дизпаливо та бензин А-95 за договором укладеним 29.04.2015 р. з приватним підприємством «Окко-Бізнес Контракт» на закупівлю бензину А-95 в кількості 50 000 літрів та дизельного палива в кількості 300 000 літрів, загальна сума договору 5 840 000,00 грн.(з ПДВ)та які чинники на це вплинули», – йдеться у повідомленні.

Також Шинкарчук не розповів, чи були виправлені ним помилки попереднього керівництва аеропорту, які були виявлені аудитом фінансово-господарської діяльності, що проводився Мініфраструктури.

На основі цього Комітет з питань транспорту ВРУ вирішив спрямувати звернення до Міністерства інфраструктури України щодо проведення службового розслідування діяльності Шинкарчука, за результатами якого має бути вирішити питання щодо його подальшого перебування на посаді.

«Разом з цим, Міністерству інфраструктури було наголошено, щодо необхідності термінового завершення процедури відбору керівників державних підприємств згідно Постанови Уряду №777, який було розпочато ще в грудні 2014 року, але досі не закінчено», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 10 квітня Мінінфраструктури призначило в.о. генерального директора ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Данила Галицького» Дмитра Шинкарчука.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.