Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

міліція

mydim.ua

Понеділок, 6 липня 2015, 12:56

Нова патрульна служба з'явиться навіть у селах

міліція

Нова патрульна служба з'явиться в кожному населеному пункті

Про це повідомляє РБК-Україна.

Як заявив прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, впровадження нової патрульної служби розпочнеться з великих міст.

"Далі ми підемо по великих містах: Одеса, Харків, Дніпропетровськ. Але ми дійдемо до кожного селища і села", - заявив Арсеній Яценюк.

За його словами, уряд очікує від дій нової патрульної служби високої ефективності, а від кожного окремого співробітника нової служби вимагатимуть відповідальності та професіоналізму.

При цьому Яценюк також звернув увагу на те, що створення нової патрульної служби є свого роду новим суспільним договором. У зв'язку з цим він попросив українців і самих відноситься до нових поліцейських з повагою, не порушувати правила дорожнього руху і не давати хабарів.

Нагадаємо, 20 квітня у Львові стартував набір громадян на навчання у нову патрульну службу міста. А під час презентації реформи міліції у Львові, міністр внутрішніх справа Арсен Аваков зазначив, що "Моя нова поліція" отримуватиме заробітну плати до 10 тис. грн в місяць.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.