Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

громадський транспорт

business.ua

Понеділок, 6 липня 2015, 15:55

З початку серпня на Львівщині запрацює диспетчерська служба з контролю за обласними маршрутами

громадський транспорт

З 1 серпня у тестовому режимі розпочне роботу єдина диспетчерська служба, яка відстежуватиме роботу приміського та міжміського пасажирського автотранспорту.

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

За допомогою диспетчерської служби здійснюватиметься контроль наявності автобусів на рейсі, дотримання графіку руху та маршруту.

«На сьогодні із 694-ох обласних маршрутів вже опрацьовано понад 100. В електронну базу внесено дані про наявні у перевізників транспортні засоби, зупинки на маршрутах, а також час прибуття на кожну зупинку. До 1 вересня буде опрацьовано дані понад 50 відсотків маршрутів»,  розповів директор департаменту розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу Львівської ОДА Андрій Щеп’як.

Нагадаємо, що 200 маршрутних автобусів у Львівській області обладнали GPS-трекерами для автоматизованої системи управління приміськими та міжміськими автобусними пасажирськими перевезеннями.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.