Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вантажівки

unian.ua

Вівторок, 7 липня 2015, 12:28

Відтепер вантажівкам заборонено їздити дорогами Львівщини при температурі більше 25°C

вантажівки

Львівська облрада на 5 років обмежила темперетурний режим проїзду великогабаритного транспорту вдень дорогами області від 25 градусів.

Про це стало відомо, сьогодні, 7 липня, на сесії Львівської обласної ради.

За це рішення проголосували 76 депутатів облради.

Нагадаємо, згідно розпорядження голови Львівської ОДА Олега Синютки від 12 червня 2013 року, на Львівщині у період підвищеної температури повітря більш ніж 28°C у області введена заборона на рух транспортних засобів загальною вагою понад 24 т і навантаженням на вісь більш ніж 7 т автомобільними дорогами загального користування.

"Недотримання цієї заборони призводить до руйнування дорожнього полотна, чим наноситься значна шкода дорожній інфраструктурі (руйнування дорожнього полотна) і потребує великих матеріальних затрат по її відновленню", - йдеться у розпорядженні.

Також зазначимо, що у травні на Львівщині обстежили та розробили 51 автостоянку для легкового та вантажного транспорту. А 1 червня, "Укравтодор" ввів обмеження на рух вантажівок по більшості автомобільних доріг в Україні та дозволив їздити вночі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.