Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Ян Сух

Середа, 8 липня 2015, 09:35

Львівський волейбольний клуб очолив польський тренер

Ян Сух

Із 3 липня львівським волейбольним клубом «Барком-Кажани» опікуватиметься польський тренер Ян Сух.

 Про це повідомила прес-служба ВК «Барком-Кажани».

Ян Сух 102 рази представляв Польщу в офіційних матчах з волейболу. А кар’єру гравця  здобув у командах польського Жешува, французького Гренобле.

Ян Сух має тренерський титул Міжнародного чемпіона та 35-річний тренерський стаж. Львівські «Кажани» називає останньою командою, яку погодився очолити.  

«Я раніше стежив за «Кажанами». Коли приїхав до Львова, знав всіх гравців. Хлопці – сильні волейболісти. Але ще є над чим працювати. Думаю, матимемо потужні результати», - наголосив Ян Сух.

Також новий тренер перебдачає зміни у складі гравців. Наразі до «Кажанів» увійде кілька  волейболістів  з молодіжного складу, а також 2 польських спортсмени.

«Звісно, хочеться виграти у Чемпіонаті. Ставимо собі таке завдання. Дивлячись на те, що «Локомотив» цього року слабший – можливо вийде перемога. А можливо і ні. Побачимо",  - наголосив президент клубу Олег Баран.

Додамо, що уже 10 липня гравці ВК «Барком-Кажани» вирушають на збори до Польщі.

Нагадаємо, в грудні 2012 команду ВК «Барком-Кажани» очолив Віктор Михальчук, заслужений тренер України. Тоді це була команда Вищої Ліги. За час тренерства Михальчука «Кажани» вперше в історії львівського волейболу вийшли у Суперлігу. У серпні 2014 року команду «Барком-Кажани» очолив  Владислав Лазарчук. Відтепер він займатиме посаду наставника молодіжної  збірної «Кажанів».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.