Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

нічні маршрутки

pohlyad.com

Середа, 8 липня 2015, 10:15

Серед нічних маршрутів Львова лідирує сихівський

нічні маршрутки

У Львові запровадили нічні маршрутки, наразі найпопулярніший напрям – маршрут на Сихів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, серед 7 напрямків, за підсумками першого тижня, найбільшим попитом користується маршрут із Залізничного вокзалу на Сихів.

"На кожному маршруті працює представник ЛКП «Муніципальна дружина», щоб зробити проїзд у нічний час більш комфортним та безпечним. Графіки автобусів на цей період постійно коригуються і оновлюються відповідно до міських умов" - повідомляють у прес-службі міськради.

Нагадаємо, з 1 липня у Львові курсують нічні автобуси за 7 маршрутами. Відтак, з 23:00 до 06:00 год можна їздити містом за 8 грн. Запровадивши нічні маршрути, у міськраді вирішили провести експеримент щодо вивчення попиту населення на нічні перевезення.

Термін обстеження – з 1 липня по 1 листопада. Вартість проїзду складатиме 8 грн на одну поїздку, а посвідчення на безоплатний проїзд пільговим категорія пасажирів у нічному транспорті не діютимуть.

Також, як вже було зазначено, безпеку у транспорті забезпечує «Муніципальна дружина».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.