Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

Середа, 8 липня 2015, 14:16

У Львові переглянуть підвищення тарифів на енергоносії

Львівська облрада

Депутати облради звернулися до керівництва країни щодо перегляд рішення про підвищення тарифів на енергоносії.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Вчора, 7 липня, на сесії Львівської облради депутати вирішили скерувати звернення державного керівництва України. У ньому львівські обранці підтримали наголосили, що різке зростання тарифів є неприпустимим за умови відсутності відповідного підвищення пенсій та заробітних плат. За їхніми словами більшість населення, яке не може отримувати субсидії, не в змозі оплачувати комунальні послуги за новими тарифами.

«Вважаємо, що вищезгадане рішення Національної комісії було прийняте поспішно й необдумано, без детального соціально-економічного аналізу», – йдеться у зверненні.

Відтак, обласна рада звернулась до Президента України, Прем’єр-міністра України та Голови Верховної Ради України з проханням переглянути рішення про підвищення тарифів на електроенергію та газ для населення та бізнесу і правил приєднання до енергетичної системи країни.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.