Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

дорога на Радехів

lad-group.info

Четвер, 9 липня 2015, 18:06

Синютка попросив Порошенка скерувати кошти митниці на ремонт доріг Львівщини

дорога на Радехів

Порошенко доручив включити у законопроект про додаткові кошти на дороги Одеської області ще й Львівщину.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Президент Петро Порошенко доручив доопрацювати законопроект, який передбачає проведення експерименту про можливість місцевим органам влади скеровувати на ремонт доріг 50 % понадпланових надходжень від митних зборів, зібраних на митниці регіону.

Про запровадження такого експерименту для Одеської областей та Львівської Петро Порошенко вперше повідомив 2 липня на нараді з питань боротьби з контрабандою та корупцією, яка відбулася у Львові. Однак у закопроект уряд включив лише Одеську область.

Під час наради з головами обласних державних адміністрацій та керівниками силових структур, яка відбулася в Одесі 8 липня, голова Львівської ОДА Олег Синютка звернувся до Порошенка з проханням винести на розгляд Верховної Ради законопроект у попередньо озвученому варіанті – додати Львівську область.

Зазначимо, що у Львівській області понадпланові надходження від роботи митниці будуть скеровані на ремонт дороги Львів-Радехів-Луцьк та дороги на Славське.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.