Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ігор шурма, народний депутат ОпоБлок

П'ятниця, 10 липня 2015, 14:30

Правий сектор облив Шурму кров'ю

ігор шурма, народний депутат ОпоБлок

Сьогодні у Львові активісти Правого сектору облили народного депутата, члена фракції Опозиційний блок Ігора Шурму свинячою кров'ю на знак протесту проти відкриття його громадської приймальні. 

По завершенню прес-конференції Ігоря Шурму зустрів Правий сектор на чолі з Оленою Живко криками "Сепаратистів тут не чекають, Опозиційний блок не буде у Львові, відмийтеся від крові на ваших руках, відповідайте за смерть людей на Майдані та у Донбасі" та облили Шурму червоною рідиною, схожою на кров.

Шурма відкоментував це так: "Це провокативний момент. Ми не маємо давати підстав для провокацій".

Ігор Шурма розповів, що на даний момент головним завданням має бути, насамперед, боротьба за корупцією в медицині, – передає кореспондент Варіантів.

Також, Шурма зазначив, що "Опозиційний блок" - цілком проукраїнська партія, а ДНР та ЛНР не можна вважати терористами по тій причині, що там живуть мирні люди, яки не мають змоги лишити свої домівки.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.