Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

буськ, ратуша

Вівторок, 14 липня 2015, 09:38

Громадськість Буську протестуватиме проти нового голови РДА

буськ, ратуша

Сьогодні у Буську громадські організації проведуть віче з вимогою не призначати головою Буської РДА колишнього міліціонера Петра Мороза.

Про це повідомляє Буський медіа портал. 

Мешканці району вже кілька місяців боряться проти призначення колишнього міліціонера на посаду голови РДА, - сказано у повідомленні. 

У травні 2015 було направлене звернення до президента від районних осередків громадських організацій, політичних партій та районної ради з проханням не призначати Мороза на посаду голови РДА.

Перед тим народний депутата Михайло Бондар зробив подання на посаду голови РДА в Буському районі Степана Рака, голову ГО «Майдан Буського району». Цю пропозицію підтримала громадськість. Степан Рак на виборах до Верховної Ради України 26 жовтня 2014 переміг в районі (отримав 10 000 голосів – 37%). Через кілька днів після подання Степан Рак отримав повістку і зараз боронить цілісність України на сході у Волновасі.

Участь у акції візьмуть представники «Майдан Буcького району» за підтримки «Самооборони Майдану», «Народного тилу», «Автомайдану»

Нагадаємо, 10 липня президентом підписано указ про призначення головою Буської РДА Мороза П. С.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.