Громадськість Буську протестуватиме проти нового голови РДА

Вівторок, 14 липня 2015, 09:38

Сьогодні у Буську громадські організації проведуть віче з вимогою не призначати головою Буської РДА колишнього міліціонера Петра Мороза.

Про це повідомляє Буський медіа портал. 

Мешканці району вже кілька місяців боряться проти призначення колишнього міліціонера на посаду голови РДА, - сказано у повідомленні. 

У травні 2015 було направлене звернення до президента від районних осередків громадських організацій, політичних партій та районної ради з проханням не призначати Мороза на посаду голови РДА.

Перед тим народний депутата Михайло Бондар зробив подання на посаду голови РДА в Буському районі Степана Рака, голову ГО «Майдан Буського району». Цю пропозицію підтримала громадськість. Степан Рак на виборах до Верховної Ради України 26 жовтня 2014 переміг в районі (отримав 10 000 голосів – 37%). Через кілька днів після подання Степан Рак отримав повістку і зараз боронить цілісність України на сході у Волновасі.

Участь у акції візьмуть представники «Майдан Буcького району» за підтримки «Самооборони Майдану», «Народного тилу», «Автомайдану»

Нагадаємо, 10 липня президентом підписано указ про призначення головою Буської РДА Мороза П. С.

 

Мітки: буськ, буська рда, новини, політика