Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибух

varta1

Вівторок, 14 липня 2015, 10:17

У Львові пролунало два вибухи. Є постраджалі (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

вибух

Сьогодні у Львові пролунало два вибухи – один на вулиці Плуговій, другий на вулиці Юрія Липи.

Про це Варіанти повідомила речник ГУ УМСУ у Львівській області Світлана Добровольська. 

Перший вибух пролунав на вулиці Плугова, де розташований опорний пункт Шевченківського РВ. Підірвалась встановлена розтяжка. Є поранений. 

Де саме пролунав вибух на вулиці Юрія Липи, Добровольська не уточнила, але зазначила, що постраждала дівчинка, працівниця правоохоронних органів. 

"Ще один вибух 14.07.2015 о 10:00 на Ю. Липи тільки що, ще один опорний пункт підірвали, постраждало три жінки", - повідомлє Варта1. 

10.34. Сьогодні, 14 липня, близько 09:00 на 102 надійшло повідомлення про те, що біля одного з дільничних пунктів міліції у Львові пролунав вибух. Повідомляє прес-служба ГУ УВСУ у Львівській обасті. 

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Встановлено, що вибух пролунав, коли дільничний Залізничного райвідділу міліції відчиняв дільничний пункт, що знаходиться по вулиці Плугова, 8.

За попередніми даними, вибух пролунав внаслідок детонування так званої «розтяжки».

Пораненого лейтенанта міліції госпіталізовано в лікарню з множинними осколковими пораненнями голови та тіла. Стан правоохоронця важкий.

На місце виїхало керівництво ГУМВС України у Львівській області. Встановлюються усі обставини події. 

10.41  О 10:00 до міліції надійшло ще одне повідомлення про те, що біля дільничного пункту міліції у Шевченківському районі Львова, що знаходиться по вулиці Юрія Липи, 45, пролунав вибух.

Внаслідок вибуху постраждала 31-річна дільничний інспектор Шевченківського райвідділу міліції. Потерпілу госпіталізовано у лікарню.

На місці події працює слідчо-оперативна група, - повідомляє прес-служба ГУ МВСУ у Лвьівській області.

11.30 Слідча група встановила, що на Плуговій вибух пролунав, коли дільничний Шевченківскього райвідділу міліції відчиняв дільничний пункт.

Міліція класифікувала подію як теракт.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.