Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

смільниця

oblvintour.com.ua

Середа, 15 липня 2015, 10:29

Понад 20 бусів з контрабандою блокували роботу пункту пропуску "Смільниця"

смільниця

В понеділок, 11 липня, "Смільниця - Кросценко", що на Львівщині, понад 20 мікроавтобусів намагалися заблокувати роботу пункту пропуску.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА з посиланням на Львівську митницю ДФС.

Працівники Львівської митниці ДФС зупиняли громадян, які під виглядом товарів для особистого користування намагаються ввезти на територію України контрабанду.

Свої дії водії та пасажири мотивували тим, що перевозять товар згідно з нормами, встановленими ч. 1 ст. 374 Митного кодексу України (сумарна фактурна вартість яких не перевищує еквівалент 500 євро та сумарна вага яких не перевищує 50 кг).

Однак, Львівська митниця наголошує на тому, що ця норма застосовується тоді, коли через митний кордон України громадяни перевозять товари для особистих, сімейних та інших потреб, не пов'язаних зі здійсненням підприємницької діяльністю.(ст.364).

При цьому керівництво Львівській митниці ДФС наголошує на тому, що працівники митниці і надалі будуть протидіяти будь-яким спробам ввезти товари без належного митного оподаткування. Керівництво Львівської митниці ДФС звертає увагу громадян на дотриманні вимог митного законодавства.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.