Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

смерть на колії

golos.ua

Четвер, 16 липня 2015, 09:54

22 особи загинули на коліях Львівської залізниці з початку 2015 року

смерть на колії

Протягом першого півріччя 2015 року на території Львівської залізниці зафіксовано 43 випадки невиробничого травматизму, у яких загинули 22 осіб, в тому числі 4 дітей.

Про це повідомила прес-служба Львівської залізниці.

За відповідний період 2014 року на Львівській магістралі сталося також 43 випадки травматизму сторонніх осіб, загиблих було на дві особи більше.

Основною причиною нещасних випадків залишається ходіння по коліях та перехід колії у невстановлених місцях. Через такі порушення постраждали 30 осіб (у 2014 році – 23 особи). Одна особа отримала травму, коли намагалася під час руху вийти з вагона.

Протягом шести місяців 2015 року на залізничних переїздах Львівської магістралі зафіксували 7 дорожньо-транспортних пригод, у яких травмувались 4 особи, одна із них загинула. У п’яти випадках автомобілі переїжджали на червоний сигнал світлофора та були збиті потягами, двічі автотранспорт в’їжджав у бік поїзда. Минулоріч протягом першого півріччя зафіксували 6 випадків ДТП на переїздах – у них травмувались 3 особи, 1 – смертельно.

Останній випадок стався 8 липня на перегоні Конюхів-Любинці і забрав життя двох пасажирів автомобіля, водій якого, очікуючи в колоні зі сторони села Гірного Стрийського району Львівської області та пропустивши один поїзд, не дочекався виключення звукової сигналізації та дозволу світлофора, обігнав колону, виїхав на переїзд та в’їхав у бік електровоза.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.