Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

теніс

akhe.info

Понеділок, 20 липня 2015, 17:00

У Львові стартував міжнародний тенісний турнір

теніс

У Львові стартував найпрестижніший міжнародний турнір року четвертої категорії ITF Lion Cup, участь у якому беруть спортсмени з 22 країн світу.

У неділю зранку на відкритих кортах палацу спорту «Україна» (вул. Мельника, 18) стартували кваліфікаційні змагання, повідомляє Галичина спортивна.

Сьогодні, 20 липня, визначаться восьмеро спортсменів, які пройдуть до основної сітки турніру.

Змагання основного раунду розпочнуться у вівторок, 21 липня.

В одичному розряді хлопців сито кваліфікації не змогли подолати усі львів’яни: Ярослав Сокирка, Святослав Ільницький, Василь Хомин, Дмитро Явір, Захар Кривошия, Олександр Ях та Денис Стефоненко. Ці матчі підтвердили факт, що цей вік, а саме до 18 років, не є найкращим серед львівських тенісистів.

У львівських дівчат справи кращі, аніж у хлопців. До останнього матчу у кваліфікації пробилися одразу дві львів’янки: Анна Нападій та Марія Скиба (на фото). У разі перемоги у сьогоднішньому матчі обоє дівчат гратимуть в основній сітці престижного турніру.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.