Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Форум Львів

forum-lviv.com

Вівторок, 21 липня 2015, 10:41

Будівельники "Форуму Львів" мітингують через невиплату зарплати ТОВ "Солстрой"

Форум Львів

Сьогодні у Львові більше 50 робітників торгового центру "Форум" влаштували мітинг щодо невиплати зарплати генеральним підрядником будівництва ТОВ "Солстрой".

Про це у коментарі Варіантам повідомив голова організаційного комітету Василь Савенко.

21 липня на перехресті вул. Куліша та вул. Під дубом, де проходить будівництво ТРЦ "Форум" відбулася акція протесту з приводу невиплати коштів генеральним підрядником ТОВ «Солстрой» робітникам за виконану роботу.

"Працівники уже 3 місяці без заробітної плати. Компанія взагалі не розрахувалася за проведені роботи і не приймає жодних дій з цього приводу. Акцією ми хочемо домогтися виплати коштів від Олега Живицкого, який є генеральним директором компанії-підрядника, та звернути увагу громадськості на цю проблему", - наголосив Василь Савенко.

За його словами, генеральний підрядник будівельних робіт ТОВ "Солстрой" має договір генерального підряду, підписаного у 2010 році. Зараз це підприємство не виконує свої зобов’язання за виконані роботи, що призводить до неотримання заробітної плати львівськими робітниками.

окрім працівників, на мітингу знаходяться представники районного відділу міліції Львова, проте нікого із місцевої влади наразі немає.

Зазаначимо, ТОВ "Солстрой" – будівельна компанія, зареєстрована у 1998 році у Києві, яка займається промисловим та цивільним будівництвом. Компанією було введено в експлуатацію супермаркети "Метро" у Києві, Донецьку, Львові, Одесі, Вінниці. Генеральним директором фірми є Олег Живицкий.

Нагадаємо, у Львові розпочалося будівництво нового торгового центру "Форум Львів".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.