Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Правий сектор

Вівторок, 21 липня 2015, 20:39

Правий сектор відмовився від участі у місцевих виборах

Правий сектор

Делегати з'їзду Правого сектору, який сьогодні відбувся у Києві, ухвалили відмовитись від участі у місцевих виборах, натомість, організація ініціює проведення всеукраїнського референдуму.

Про це повідоми ла прес-служба Правого сектору. 

«... Ініціювати всеукраїнський референдум по декількох питаннях. Питання перше – недовіра Верховній Раді, Президенту, уряду. Питання друге – нарешті, мають оголосити в Україні військовий стан.  Ми мусимо винести питання про денонсацію зрадницьких Мінських угод… ми маємо винести на референдум питання повної блокади окупованих територій. Ну і, нарешті, добровольчий рух, який знищується планомірно: кожного дня, кожної години. У нас з вами опертя тільки на народ, більше нема ніяких оперть. Відповідно, у цьому референдумі має бути питання про легалізацію і структуризацію добровольчого руху», – заявив у виступі на з'їзді провідник «Правого сектора» Дмитро Ярош.

Місцеві вибори на переконання правосекторівців нічого не вирішать і не змінять ситуацію в державі на краще.

«Якщо ми говоримо про антисистемну боротьбу, то в ходити в от цей клінч нікому не потрібно. Взагалі, вибори під час війни – це нонсенс. Ми можемо таким чином очистити наші структури від тих людей, які прийшли «дорватись до корита» на славі наших загиблих  хлопців на фронті,  і показати всьому суспільству, що, ведучи роботу по підготовці до референдуму, ми не піаримось.  Ми реально хочемо змінити цю державу», – мотивував рішення правосекторівців Дмитро Ярош. 

Нагадаємо, за резусльтатами соціологічних опитувань Правий сектор проходив до Львівської міськради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.