Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Євросоюз

z-z.com.ua

Середа, 22 липня 2015, 14:38

ЄС виділив Україні кредит у 600 млн євро

Євросоюз

22 липня Євросоюз виділив Україні 600 млн євро із запланованих 1,8 млрд євро кредиту.

Про це повідомляє урядова організація European Union in Ukraine на своїй сторінці у Фейсбуці.

Ця програма ЄС спрямована на покриття фінансування нагальних проблем, які стоять перед Україною, та підтримку економіки країни. Крім того, пакет МЗС ЄС призначений допомогти владі ухвалити важливі реформи у сфері фінансів, енергетики, соціальних мереж безпеки, бізнес-середовища та фінансового сектору.

Як зазначив віце-президент Європейської комісії Валдіс Домбровскіс, ці виплати відображають рішучість ЄС допомогти Україні.

"Через цю фінансову допомогу ЄС підтримує нові реформи. Я впевнений, що ці амбіційні реформи допоможуть Україні експлуатувати багато активів в повному обсязі, з тим щоб сприяти стійкому економічному зростанню на благо всіх громадян України", - повідомив Валдіс Домбровскіс.

До 600 млн євро фінансової допомоги, які сьогодні надали Україні, додадуться також 1,6 млн євро, які вже були передбачені ЄС з початку кризи в Україні. Окрім того, Єврокомісія передбачає виділення україні 1,2 млрд євро у найближчі місяці за умови успішної реалізації економічних і структурних реформ, які попередньо були узгоджені між ЄС та Україною.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.