Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

УЦОЯО

youtube.com

Середа, 22 липня 2015, 16:37

Директора Українського центру оцінювання якості освіти відсторонили від роботи

УЦОЯО

Уряд відсторонив від виконання обов'язків директора Українського центру оцінювання якості освіти Ігоря Лікарчука.

Про це повідомила прес-служба урядового порталу.

В Українському центрі оцінювання якості освіти розпочали розслідування. На цей період від виконання обов’язків було відсторонено директора УЦОЯО Ігоря Лікарчука.

«Оскільки дійсно є питання, на які потрібно дати відповідь. Міністерство освіти і науки України в першу чергу зацікавлене, щоб розслідування було відкритим і прозорим», - зазначив міністр освіти і науки України Сергій Квіт.

Міністр підкреслив, що Ігор Лікарчук професіонал у своїй справі, а ситуація з УЦОЯО не вплине на перебіг вступної кампанії.

Зазаначимо, що 21 липня правоохоронці здійснили обшуки в Центрі оцінювання знань і на квартирах голови Українського центра якості оцінювання освіти Ігоря Лікарчука та його першого заступника Володимира Винника. Правоохоронці встановили, що керівники Українського центру оцінювання якості освіти на прохання третіх осіб змінювали дані про результати зовнішнього незалежного оцінювання.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.