Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

продукти харчування

bezgmo.ua

Середа, 22 липня 2015, 18:15

Сметана та масло на Львівщині – найдешевші

продукти харчування

На Львівщині найнижчі ціни в країні на гречку, сметану та масло, а найвищі – на ковбасу.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

У Львівській області за даними моніторингу цін станом на 20 липня нижчими за середні, порівняно з іншими регіонами України, були ціни на 14 із 25 основних споживчих товарів.

Зокрема за цінами на крупу гречану, сметану та масло вершкове жирністю 72-73% Львівщина отримала 1 місце; сир м’який жирністю 9% (3 місце), птиця (7 місце), рис та буряк (8 місце), хліб з борошна І гатунку та хліб житній, житньо-пшеничний, картопля (10 місце), цукор (11 місце), капуста (12 місце), сало (15 місце), свинина (16 місце).

Вищими за середні по Україні були ціни на 11 товарів, а саме: яловичину та моркву (15 місце), макаронні вироби (19 місце), цибулю (21 місце), олію соняшникову (22 місце), молоко жирністю 2,5% та яйце куряче (23 місце), борошно пшеничне вищого гатунку, ковбасу варену І гатунку, бензин марки А-95 та дизпальне (24 місце).

Нагадаємо, на початку липня Львівщина лідирувала серед областей України за найнижчими цінами лише на крупу гречану та масло вершкове.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.