Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

опалення

murmiau.com

Четвер, 23 липня 2015, 10:16

Львів готовий до нового опалювального сезону

опалення

У «Львівтеплоенерго» до опалювального сезону готові 74% трубопроводів теплових мереж.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У ЛМКП «Львівтеплоенерго» наголосили, що на сьогодні 136 ділянок теплових мереж готові до наступного опалювального сезону. Це становить 74 % від загальної кількості теплових мереж.

До нового опалювального сезону замінили більше 4 км трубопроводів теплових мереж. Наразі в роботі перебуває більше 2 км трубопроводів теплових мереж.

Крім того, відремонтовано теплову ізоляцію на 4 км трубопроводів; виконано фарбування стін, стінових панелей, обладнання та устаткування на 4-х об’єктах; капітально відремонтовано 6 котлів; відремонтовано 17 електродвигунів; замінено 5 теплообмінників в ІТП на вул. Стрийській; замінено 22 насосні агрегати.

Практично завершено щосезонні передремонтні гідравлічні випробування на щільність та міцність міжквартальних і внутрішньоквартальних трубопроводів теплових мереж. Із запланованих до випробувань 184 локальних ділянок теплових мереж випробувано надлишковим випробувальним тиском теплові мережі від 173 об’єктів, при цьому виявлено порушення щільності елементів трубопроводів на 81 об’єкту, на 39 з яких щільність було відновлено з наступним повторним гідравлічним випробуванням трубопроводів. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.