Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

аварія автобусу у Польщі

polradio.pl

Четвер, 23 липня 2015, 12:23

У аварії у Польщі загинули українці (оновлено)

аварія автобусу у Польщі

У Польщі під Варшавою розбився український автобус із Івано-Франківська – 6 людей загинуло.

Про це повідомляє Польське радіо.

Сьогодні, 23 липня, неподалік міста Гарволін на сході Польщі потрапив у аварію український автобус, який рухався за маршрутом «Долина-Івано-Франківськ-Варшава». Як повідомив речник поліції польського міста Гарволін Марек Капуста, аварія сталася близько 6 години ранку.

«Із нез’ясованих поки причин водій рейсового автобусу із українськими номерами, який їхав у напрямку Варшави, виїхав на протилежну смугу руху і зіткнувся із деревом у кюветі», – зазначив Марек Капуста.

Автобус перевозив 49 пасажирів. У результаті аварії залинули 6 людини, ще 22 – у лікарні. На місці працює 12 карет швидкої допомоги та два рятувальні гелікоптери, поліція і пожежники.

Як повідомив воєвода Мазовєцього воєводства Яцек Козловський, ймовірно усі пасажири рейсового автобусу – громадяни України. Він додав також, що усе свідчить про те, що причиною трагедії могла стати втома водія.

Автобус майже повністю знищений. Сила удару була настільки великою, що дерево вбилося у транспортний засіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.